Konica Minolta розширює лінійку bizhub i-Series кольоровими БФП формату А3

Європа | 11 лютого 2020

Konica Minolta розширює лінійку інтелектуальних bizhub i-Series новими кольоровими БФП формату А3

Компанія Konica Minolta, лідер в області технологій друку світового класу, розширила нову лінійку bizhub i-Series, випустивши три нових багатофункціональних кольорових пристрої (БФП) формату А3. Нові bizhub C450i, bizhub C550i та bizhub C650i є частиною лінійки багатофункціональних пристроїв нового покоління, що призначені для употужнення можливостей цифрових робочих процесів. Як і всі моделі в лінійці продуктів bizhub i-Series, новинки презентують нову парадигму того, як багатофункціональні пристрої відповідають потребам бізнесу, послуговуючи захищеним, інтелектуальним технологічним хабом для покращення інтеграції офісу.


Три нових кольорових БФП формату А3 мають такий же сучасний дизайн, що й нинішні моделі bizhub i-Series. Нова сенсорна панель у стилі смартфону та різноманітні застосунки з інтегрованим покроковим керівництвом роблять використання пристроїв ще зручнішим. Окрім того, нові віджети можна додавати на домашній екран для швидкого доступу до функціональності БФП, скорочуючи час знаходження перед пристроєм. Високу продуктивність операцій і швидкий відгук забезпечує той же чотириядерний центральний процесор і стандартні 8 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам’яті на твердотілому накопичувачі (SSD), з можливістю розширення до 1 ТБ.

 

Нові bizhub C450i, C550i та C650i пропонують на вибір швидкість друку 45, 55 та 65 сторінок на хвилину відповідно. Вони прийшли на зміну популярним моделям bizhub C458, C558 та C658, розширивши пропозицію Konica Minolta в цьому сегменті шляхом додавання розширених інтелектуальних можливостей, що відповідають напрямам розвитку бізнесу компанії.

 

"Ці три нові БФП не тільки пропонують швидкі та надійні рішення для обробки документів, але і служать інтелектуальним пристроєм, що стає "серцем" цифрового офісу замовника. Окрім того, вони можуть бути адаптовані до вимог кожного підприємства із широким спектром застосунків з фірмового магазину застосунків Konica Minolta Marketplace, який наперед встановлений на кожному пристрої. Крім того, поставивши на чільному місці потреби замовника у високій ефективності роботи кожного БФП, ми можемо забезпечити найкраще у своєму класі обслуговування й усунення несправностей із допомогою нашої платформи віддаленого обслуговування."

Марія Харлампіді, Product Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe

 

Ці БФП також розроблені для роботи зі складними інструментами для автоматизації роботи з корпоративним контентом, такими як Konica Minolta Dispatcher Suite, та з багаторівневими опціями безпеки через сервіси bizhub SECURE. Це дозволяє підприємствам ефективно керувати друком і розширеним документообігом, водночас підвищуючи безпеку документів.


Євген Постольник
quotation marks

Нові машини мають ідеальне співвідношення ціни та якості в сегменті, потреби якого лежать на перетині офісного та продуктивного друку документів. Bizhub C450i, C550i та C650i будуть ідеальними для компаній та місць, що друкують більше 1500 відбитків на день.

Євген Постольник

Head of Digital Office Pre-sales, Konica Minolta Ukraine

"В роботі з нашими клієнтами ми завжди прагнемо надати найоптимальніше рішення, щоби не допустити нестачі функціональності, надлишку потужності та, як наслідок, зайвих витрат. Нові машини мають ідеальне співвідношення ціни та якості в сегменті, потреби якого лежать на перетині офісного та продуктивного друку документів. Bizhub C450i, C550i та C650i будуть ідеальними для компаній та місць, що друкують більше 1500 відбитків на день. Це можуть бути департаменти логістики та виробництва в компаніях, а також видавництва, які виконують багато підготовчих робіт перед друком основних тиражів. Як відомо, використовувати продуктивну машину для поодиноких завдань не рекомендовано, адже вони призначені для довших тиражів, а фінішна функціональність базових офісних пристроїв не завжди відповідає потребам в повному обсязі."

Євген Постольник, Head of Digital Office Pre-sales, Konica Minolta Ukraine


Ще одним важливим моментом є те, що три нові БФП обладнані двостороннім автоподавачем для сканування, який може вмістити до 300 аркушів, з вищою швидкістю сканування — 280 сторінок на хвилину. Вони також можуть бути обладнані великими фінішерами нового покоління зі вбудованим ручним степлером. Нові високошвидкісні моделі bizhub i-Series також оснащені автоматичним інтелектуальним датчиком носіїв, який визначає вагу та тип паперу, що допомагає зменшити витрати на додаткову технічну підтримку й ремонт через застрягання паперу. Ця додаткова функціональність, що забезпечує безперебійну роботу й підвищує продуктивність, унікальна для рішень Konica Minolta і не має собі рівних на ринку офісного друку.