Google рекомендує bizhub Evolution від Konica Minolta для роботи на пристроях з Chrome OS

Європа | 22 жовтня 2020

Хмарна платформа bizhub Evolution від Konica Minolta верифікована Google та отримала позначку Chrome Enterprise Recommended

Konica Minolta повідомляє, що її хмарна платформа bizhub Evolution сумісна з пристроями, що працюють на операційній системі Chrome OS. 7 липня 2020 року Konica Minolta успішно пройшла технічну верифікацію в рамках партнерської програми Chrome Enterprise Recommended від Google. Наразі Konica Minolta є однією з двох постачальників багатофункціональних пристроїв, що пройшли верифікацію та мають таку позначку.


quotation marks

Ця верифікація доводить, що наша хмарна платформа bizhub Evolution сумісна з Chrome OS. Вона гарантує IT командам, що платформа не стане причиною втрат продуктивності чи затримки впровадження через проблеми сумісності з наявними програмами та системами

Філіп Шредер

Head of Portfolio Strategy & Management, Konica Minolta Business Solutions Europe

Позначка Chrome Enterprise Recommended повідомляє клієнтам Konica Minolta, що bizhub Evolution чудово працює на Chrome OS. ІТ команди можуть довіряти технологіям, що мають таку позначку, оскільки ті пройшли ретельне тестування Google: ризик простою та необхідність тестування програм у середовищі клієнтів мінімальні.

Chrome Enterprise Recommended

bizhub Evolution — це платформа, що поєднала в собі різні хмарні сервіси, як-от друк із хмари, надсилання факсів, конвертацію та переклад документів безпосередньо у хмарі. Компанія, що використовує платформу, самостійно керує користувачами та їхнім доступом до сервісів, тоді як Konica Minolta повністю керує самою платформою та сервісами. Всі сервіси можна активувати та використовувати за необхідності: клієнти оплачують лише ті, якими користуються.


Сервіс друку з хмари від Konica Minolta не потребує сервера та керування програмним забезпеченням, що, своєю чергою, призводить до економії витрат та робочого часу персоналу. Вона не вимагає стартових інвестицій, легко розгортається, масштабується відповідно до мінливих потреб клієнтів та дає змогу користувачам друкувати з будь-якого місця в будь-який час.


Інтеграція різних застосунків Google у "Інтелектуальне робоче місце" від Konica Minolta

Bizhub Evolution від Konica Minolta можна завантажити в магазині застосунків Chrome та/або розгорнути з Google Workspace. Google Workspace інтегровано з bizhub Evolution. Всі користувачі, що створені у Google Workspace, автоматично передаються у bizhub Evolution —  їх не потрібно створювати повторно. Отже, дані для автентифікації користувачів єдині, що робить вхід на платформу зручним. 


Konica Minolta також пропонує конектор для Google Drive. З ним користувачі зможуть зберігати документи, які сканували, перекладали або конвертували, безпосередньо на Google Drive, а потім друкувати їх на БФП. Google Drive вже інтегрований у bizhub Evolution.


Непередбачувані глобальні зміни, як-от пандемія коронавірусу, прискорили перехід компаній у хмару. Тепер компанії терміново мають забезпечити своїх працівників можливістю працювати у віддалено та продуктивно.

quotation marks

Інтеграція продуктів Google із рішеннями Konica Minolta полегшує перехід компаній у хмару. Такий крок відповідає стратегії Konica Minolta надавати комплексні рішення для "Інтелектуального робочого місця" та допомагати компаніям цифровізуватися.

Філіп Шредер

Head of Portfolio Strategy & Management, Konica Minolta Business Solutions Europe


Вам також буде цікаво

Вам також буде цікаво