Серія принтерів Konica Minolta AccurioLabel досягла 500 відвантажень

Європа | 4 березня 2020

Серія цифрових принтерів для друку етикетки AccurioLabel сягнула важливої віхи: з 2016 року, з моменту виходу на ринок виробництва етикетки, відвантажено 500 машин


Пристрої серії Konica Minolta AccurioLabel призначені для невеликих та середніх виробників етикетки та пропонують доступний високоякісний цифровий друк. Системи були розроблені для виконання зростаючої кількості невеликих та середніх тиражів за все коротші відтинки часу. На відміну від традиційних флексографічних та офсетних технологій, цифрові пристрої можуть легко й ефективно виконувати такі завдання, як друк даних, що змінюються чи нумерації.


"Konica Minolta вийшла на ринок етикетки у 2016 році та швидко досягла відмітки в 500 проданих одиниць. Ми сприяли росту загального ринку цифрового друку етикетки, створивши на ньому новий середній сегмент. Торік ми заволоділи однією з найбільших часток на світовому ринку. Ми досягли цього завдяки повсюдній підтримці клієнтами серії AccurioLabel як технології, що вирішує проблеми на ринку виготовлення етикетки, включно зі зростаючим попитом на малі й середні тиражі оперативного друку. Для багатьох виробників етикетки, що використовували лише аналоговий друк, уперше цифровий друк було запроваджено саме з AccurioLabel. Ми й надалі будемо допомагати клієнтам розширювати та трансформувати бізнес у якості стратегічного партнера."

Едоардо Котічіні, керівник групи індустріального друку, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH


Особливості AccurioLabel 230

Найновіша модель серії AccurioLabel, AccurioLabel 230, є гнучкою системою для друку етикетки на вимогу й дозволяє друкувати на більшості з видів клейкого паперу та плівок зі швидкістю до 23,4 м/хв. Результат — точний і високоякісний друк, з роздільною здатністю до 1200 × 1200 dpi та 256 градаціями кольорів. Сенсорний монітор забезпечує інтуїтивне керування і простоту використання операторами, позбавляє необхідності довготривалого навчання користувачів. Завдання, які вимагали значних затрат часу на аналогових машинах, можуть виконуватися швидко й точно. Серія AccurioLabel також розроблена для забезпечення стабільної якості друку. Це справжня знахідка для виробників етикетки, для яких критичне постійне отримання високоякісних та стабільних результатів.


label printing print samples

Майбутнє ринку етикетки

Цифровий друк етикетки: ідеальне рішення для коротких та надкоротких накладів

Обладнання для цифрового друку етикеток підготує вас до майбутнього галузі. Без надзвичайних зусиль або ризику

Дуже стрімко збільшується цифрове виробництво етикеток. Щоб отримати користь від цього розвитку, скористайтеся новими перевагами цифрового друку й збережіть прибутковість свого аналогового обладнання під час переходу до нових друкарських сервісів із додатковим підходом Konica Minolta.