Новини Konica Minolta

KONICA MINOLTA UKRAINE

Від Bizhub PRESS С6000 до MGI JETvarnish 3D One. Багаторічна співпраця з Konica Minolta

Київ, Україна | 28. Бер 2024

Сьогодні онлайн-друкарня Vizitka.com – це понад 150 000 клієнтів, тільки з України. Розповідаємо про шлях «Vizitka.com»: від регіонального проєкту в Криму до власної франшизи друку у п'яти країнах Європи. Історія масштабування бізнесу та співпраці з Konica Minolta.

Konica Minolta анонсувала наступне покоління багатофункціональних пристроїв серії bizhub i-Series

20. Бер 2024

Konica Minolta Business Solutions Europe представила наступників своїх багатофункціональних пристроїв серії bizhub i-Series MFPs (багатофункціональні принтери) та SFPs (однофункціональні принтери). Розширений новий асортимент з 21 пристрою (сім кольорових A3, п'ять кольорових A4, шість чорно-білих A3 та три чорно-білих A4) включає функції та можливості, що ставлять підвищену потребу у безпеці та зручності використання на передній план.

Виробництво магнітів з AccurioPress С7090 в компанії «Рекламний магніт»

12. Бер 2024

Розповідаємо, як завдяки обладнанню Konica Minolta AccurioPress C7090 в компанії «Рекламний магніт» покращили та пришвидшили роботу основного напрямку бізнесу — виготовлення магнітів.

Konica Minolta визнали лідером зі сталого розвитку у всесвітньому рейтингу IDC MarketScape 2023

01. Лют 2024

Konica Minolta визнали лідером у дослідженні IDC MarketScape: Оцінка світових постачальників послуг друку у сфері сталого розвитку за 2023 рік (документ № US49892223, грудень 2023 року). У звіті IDC MarketScape зазначено: "Організаціям варто звернути увагу на Konica Minolta, коли вони шукають постачальника, який здійснює рішучі дії для зменшення впливу на клімат, одночасно сприяючи ефективному використанню ресурсів для клієнтів та у власному ланцюгу постачань".

Власний цикл цифрового виробництва на ПрАТ Фармацевтичній фабриці «Віола»

Україна | 22. Гру 2023

Розповідаємо, як завдяки інсталяції виробничої системи друку AccurioPress 6120 створили замкнений цикл виробництва, збільшивши власну автономність.

150 років — це лише початок 💙

Ми впроваджуємо новітні технології задля покращення життя нашого суспільства та світу. Ця мета, яка рухала нами тоді, змушує нас рухатися і сьогодні.

Відзначаючи наше 150-річчя, ми вдячні кожному, хто причетний до нашої історії.

Протягом багатьох поколінь наша компанія продовжувала змінюватися, попри бурхливі часи, оскільки світ навколо Konica Minolta також зазнав величезних змін. Разом ми хочемо й надалі залишатися рушійною силою успішних змін і супроводжувати вас на шляху до цифрового майбутнього. У 2023 році наші плани знову спрямовані на створення нових шляхів і формування нових і стійких цінностей.

Більше про 150 років