Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза"

вул. Амстердамська, 1, село Березівка, Київська область

REX 2019: час переосмислити оцінку якості друку

REX та T-REX 2019

Konica Minolta вперше в Україні презентує рішення для автоматизації процесу контролю якості на своєму стенді під час REX 2019 у Києві


В якості основи експозиції буде використано машину для цифрового друку AccurioPress C3080, оснащену системою автоматичного контролю якості та genARate – інструмент для створення проектів з доповненою реальністю.

 

Auto Inspection Technology або AIT - це новий етап розвитку для систем автоматичного контролю, що працюють на основі інтелектуального модуля IQ-501. Ручна перевірка відбитків та необхідність втручання оператора в процес котролю друку в майбутньому не знадобиться. Технологія AIT автоматично перевіряє кожен окремий аркуш під час друку та гарантує, що на виході ви отримаєте лише ті аркуші, що відповідають вимогам. Це дозволить клієнтам Konica Minolta стати більш продуктивними на висококонкурентному ринку цифрової поліграфії.

 

Ми запланували серію демонстраційних сеансів, які будуть проходити протягом всіх днів виставки в один і той самий час - о 10.30, 13.00, 15.00 та 17.00.

 

Також під час заходу Konica Minolta продемонструє genARate – одне із інноваційних рішень компанії в галузі програмного забезпечення, інструмент для створення проектів з доповненою реальністю або AR (augmented reality).

 

Людмила Зимбович фото
quotation marks

Під час заходу я вперше презентую унікальні зразки, оздоблені за допомогою MGI JETVARNISH 3DS & IFOIL-S. Певна, мені вдасться перевернути уяву відвідувачів про вибіркове лакування та фольгування.

Людмила Зимбович

Production Printing Product Manager, Konica Minolta Ukraine

 

Нагадаємо, REX – це найгучніша подія України в сфері реклами і маркетингу, майданчик для презентації будь-яких рекламних послуг - від традиційної сувенірної продукції і поліграфії до послуг рекламних агентств і новітніх розробок у світі діджитал.

 

Виставка T-REX є головним майданчиком країни для презентації усіх новинок і останніх розробок в галузі друку, технологій виробництва реклами, обміну досвідом та вивчення потреб клієнтів. T-REX представляє устаткування, технічні рішення, матеріали і витратні матеріали для друку і виробництва реклами.

 

До локації буде організовано безкоштовний трансфер. В дні заходу з 9.30 до 17.00 кожні 10-15 хв будуть виконуватися регулярні рейси від ст.м. «Житомирська» до виставкогово центру та у зворотному напрямку.

 

Контактна особа

Людмила Зимбович

Konica Minolta Ukraine

+380 67 334 42 43

Liudmyla.Zymbovych@konicaminolta.ua

Спікери

Спікери
Iryna Hodovaniuk open image in modal
quotation marks

Пройшло вже майже півроку з моменту, коли ми вперше публічно перезентували genARate та почали вести діалог з ринком. Ми провели десятки зустрічей та почули представників чи не кожної із сфер бізнесу. Ми пересмислили бізнес-модель, ми переосмислили цінності та переваги продукту. Тож тепер маємо на меті продемонструвати готове рішення для розширення бізнесу наших партнерів. GenARate – це не черговий додаток у вашому смартфоні, genARate – це нові можливості для поліграфічного та рекламного бізнесу.

Ірина Годованюк

GenARate Product Manager, Konica Minolta Ukraine

Людмила Зимбович фото open image in modal
quotation marks

Коніка Мінолта є одним із лідерів ринку продуктивного друку і постійно працює над створенням нових рішень для покращення роботи типографій. Цьогоріч ми готуємося до REX 2019, аби продемонструвати нашим клієнтам рішення Auto Inspection Technology та модуль IQ-501 в дії. Впевнені, що під час демонстрацій наші існуючі та потенційні клієнти отримають переконливі докази того, що інноваційні рішення здатні якісно впливати на бізнес.

Людмила Зимбович

Production Printing Product Manager, Konica Minolta Ukraine

REX та T-REX 2019

REX та T-REX 2019

Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза"

вул. Амстердамська, 1, село Березівка, Київська область

Сайт
План-схема КиївЕкспоПлаза
Фото локації КиївЕкспоПлаза

Даруємо безкоштовні запрошення всім друзям та партнерам

Залишіть коротку інформацію про себе і ми надішлемо вам квиток на виставку