Konica Minolta презентує нову серію настільних спектрофотометрів

Світ | 10 березня 2021

Лінійка включає дві моделі: CM-36dG і CM-36dGV, які здатні проводити вимірювання кольору та блиску. Також компанія планує доповнити серію моделлю для вимірювання кольору у світлі, що відбивається.


Модель CM-36dG представлена у горизонтальному вигляді, а CM-36dGV — у вертикальному, що оптимально підходить для вимірювання характеристик тканин або продукції у листах. Нові пристрої можуть застосовуватися постачальниками матеріалів автомобільної промисловості та ІТ-обладнання, для перевірки якості продукції.

Новинки контролюють якість кольору об'єктів і матеріалів. Також вони дозволяють проводити швидкий і ефективний моніторинг якості для постачальників фарб, пластику або тканин, одночасного вимірюючи колір і блиск.

Для підвищення точності вимірювань моделі оснащені функцією аналізу і коригування довжини хвилі WAA (Wavelength Analysis & Adjustment). Вона компенсує навіть незначні відхилення результатів через зміни навколишніх умов — наприклад, температури або вологості. Разом з регулярним технічним обслуговуванням і калібруванням ця функція дозволить досягти стабільної роботи та збільшить термін роботи пристроїв.

Для CM-36dG і CM-36dGV характерні гранично малі розбіжності результатів вимірювань. Їх колориметрична узгодженість знаходиться в межах 0.12, що на 20% вище за значення попередніх моделей. Вимірювання залишаються точними при використанні декількох приладів, навіть якщо вони знаходяться на різних локаціях. А дані, отримані за допомогою інших пристроїв, можна використовувати без додаткової обробки — це спрощує процес переході між різними моделями спектрофотометрів.

Серія CM-36d має низку додаткових функцій для збільшення продуктивності, а вбудована камера допомагає вивчати зразки більш точно та визначати розташування об'єктів. На панелі стану зображається статус і параметри проведеного вимірювання, що знижує ймовірність помилок оператора. А кнопка для проведення вимірювань розташована безпосередньо на пристрої.

Нова серія спектрофотометрів допомагає цифровізувати виробництво завдяки отриманню інформації про колір і блиск в електроному вигляді. Тепер при перевірці можна відмовитися від зразків для порівняння, які не відрізняються високою стабільністю, а також суб'єктивних оцінок фахівців, що контролюють якість. Окрім того, нові пристрої стали більш зручними у використанні, що збільшило їх продуктивність.

Konica Minolta пропонує рішення у сфері вимірювання кольору об'єктів і характеристик джерел світла на основі своїх унікальних оптичних технологій. Вони гарантують якість і зростання продуктивності виробництва клієнтів. Компанія зберігає за собою більшу частину світового ринку обладнання для контролю якості зображень, а багато продуктів вже стали стандартами моделями для вимірювання кольору.

Konica Minolta пропонує широкий спектр технологій, що дозволяють проводити високоточні вимірювання світла і кольору для галузей, що активно зростають. Компанія створює нові технології й робить свій вагомий внесок у вирішення глобальних соціальних проблем.