Konica Minolta Ukraine стала резидентом платформи Reactor.ua

Київ, Україна | 17 лютого 2021

Компанія Konica Minolta Ukraine стала резидентом першої в Україні платформи відкритих інновацій Reactor.ua.

Компанія прагне ділитися досвідом впровадження інновацій та у колаборації з партнерами знаходити нові ідеї для розвитку.


"Ми визначили свій шлях: наші рішення не наздоганяють технології, а випереджають їх. Інновації для нас, наших клієнтів та партнерів є необхідністю, тож колаборація з платформою Reactor.ua — один із кроків до пошуку та втілення нових ідей для себе та інших", — говорить директор з маркетингу Konica Minolta Ukraine Ірина Годованюк.

quotation marks

Колаборація з платформою Reactor.ua – один із кроків до пошуку та втілення нових ідей для себе та інших

Ірина Годованюк

Директор з маркетингу, Konica Minolta Ukraine


Резидентами Reactor.ua стають компанії, які прагнуть розвитку за допомогою технологій та інновацій та завжди відкриті до змін. "Ми запропонували Konica Minolta Ukraine долучитися до спільноти компаній-новаторів, оскільки в історії компанії відстежуються беззупинні трансформації. У нашій спільноті є люди, які свого часу "ганялися" за плівкою Konica, що вставити її у фотоапарат Minolta, а наші батьки працювали на копірі Konica U-bix. Тож Konica Minolta — це більше, ніж історія світового бізнесу,— це частина життя людей. А відтепер і Reactor.ua",— розповідає координатор платформи відкритих інновацій Reactor.ua Дарина Радченко.

quotation marks

Konica Minolta — це більше, ніж історія світового бізнесу, – це частина життя людей. А відтепер і Reactor.ua

Дарина Радченко

Координатор платформи відкритих інновацій Reactor.ua


Топменеджери Konica Minolta Ukraine також стають менторами програми для бізнесу RE:START та готові консультувати компанії на шляху до впровадження інновацій.

Reactor.ua — платформа відкритих інновацій, яка об‘єднала понад 500 продуктових команд, 35 резидентів та 50 експертів з інновацій навколо ідеї розвитку компаній шляхом технологічного партнерства.

Konica Minolta — глобальний провайдер комплексних рішень для бізнесу, послуг паперового та електронного документообігу, керування корпоративним контентом і професійним друком. Konica Minolta в Україні, як постачальник комплексних ІТ рішень, допомагає своїм клієнтам цифровізуватися, надає консультації та послуги з оптимізації бізнес-процесів за допомогою автоматизації та роботизації робочих процесів.

Київ, Україна |

Два індустріальні рішення та нова AccurioPress C4070: Konica Minolta Ukraine оновлює свій шоурум у Києві

Попри загрози кризи коронавірусу, Konica Minolta Ukraine оновила свій шоурум у Києві, представивши в ньому відразу два популярних індустріальних рішення з портфоліо й популярну продуктивну систему з рядом опційних рішень. Так компанія кардинально...